IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Qeveria e Republikës së Indonezisë ofron për të rinjtë e moshës 18-36 vjeç bursë studimi Bachelor ose Master në një nga 16 universitetet më të mira në Indonezi.

Kemitraan Negara Berkembang (KNB) synon  të kontribuojë në zhvillimin e burimeve njerëzore si dhe forcimin e marrëdhënieve të bashkëpunimit mes vendeve në zhvillim duke ofruar bursë të plotë në: Shkenca Humane, Sociale, Edukim, dhe Shkenca Inxhinierike.

 

Për informacione në lidhje me dokumentacionin dhe procedurën e aplikimit ju ftojmë të klikoni në linkun: http://knb.ristekdikti.go.id.

 

Afati i fundit i aplikimit është 12 prill 2019.