IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Shkolla Rajonale e Administratës Publike (ReSPA) organizon në datat 01 – 05 korrik, në Danilovgrad (Mali i Zi) trajnimin me temë “Sfidat e Integrimit  të Bashkimit Evropian”. 

Trajnimi ofron mundësi për përmirësimin e njohurive dhe shkathtësive profesionale të pjesëmarrësve që punojnë me çështjet e BE-së, në lidhje me negociatat për anëtarësim, si dhe për shkëmbimin e eksperiencave mes vendeve të rajonit.

 

Afati i aplikimit 10 qershor 2019!

 

Për më shumë informacione ju ftojmë të klikoni në këtë link:

https://www.respaweb.eu/0/events/188/respa-summer-school-on-the-challenges-for-further-enlargement-of-european-union