IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English
image
Aktive
image
Shpallje
image
1
Drejtues
image
1
Ekzekutive
image
Ekselenca

Nënkomisioni për Administratën Publike, Koçiu: Pu…

Në datën 23 janar, drejtori i Departamentit të Administratës Publike...

Zhvillimi i instrumenteve të integritetit, sfidat…

Në kuadër të “Javës së Integritetit”, në 7 dhjetor, përfaqësues...

Bruksel, takim bilateral për progresin dhe sfidat …

Në datën 12 dhjetor, Departamenti i Administratës Publike së bashku...

Shkolla e Magjistraturës shpall vendet vakante për…

Shkolla e magjistraturës njofton të gjithë të interesuarit se kanë...

Çmimet e Administratës Publike 2022, hapet thirrja…

ReSPA dhe OECD/SIGMA hapën thirrjen për aplikime për nismën “Çmimet...

Takimi i 52-të i Bordit Drejtues të ReSPA

Në datën 11 prill Bordi Drejtues i ReSPA zhvilloi takimin...

Nis puna për strategjinë e re të SNRAP

Në datën 26 prill, Departamenti i Administratës Publike organizoi një...

"Gati për Shqipërinë", 40 të rinj përzg…

Departamenti i Administratës Publike zhvilloi në datën 8 prill procesin...

URDHËR NR 80, DATË 17.11.2020 PËR MIRATIMIN E RREG…

Miratimi i rregullave dhe procedurave standarde të punës të harmonizuara...

Komisioni i ligjeve seancë dëgjimore për raportin …

Drejtori i Departamentit të Administratës Publike, znj. Albana Koçiu në...

DAP fton të rinjtë të bëhen pjesë e administratës …

Drejtori i DAP, znj. Albana Koçiu si një alumni i...

ReSPA organizon shkollë sezonale për Negociimin e …

Në datat 09 – 13 maj, profesionistë të nivelit të...

image
1
Pozicione
image
1
Aktive
image
1
Aplikimet
Evente të organizuara nga Departamenti i Administratës Publike

Misioni

Departamenti i Administratës Publike ka për qëllim sigurimin e një shërbimi civil të qëndrueshëm, profesional, të bazuar në meritë, integritet moral dhe paanësi politike.

 Njoftime

Ju mund te shenoni emrin tuaj dhe adresen e email per te marre njoftimet e fundit nga Departamenti i Administrates Publike


info@dap.gov.al

+355 4 2235937

Adresa

Departamenti i Administratës Publike
Departamenti i Administratës Publike
Bulevardi Zogu i I
Bulevardi "Zogu i I"
Nr. 15
Nr. 15
Tiranë
Tiranë