IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Në vijim të gjendjes së emergjencës shëndetësore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka miratuar Urdhrin nr. 222, datë 01.04.2020 “Për mbylljen e aktiviteteve publike dhe jopublike dhe anulimin e grumbullimeve masive në vende të mbyllura apo të hapura”. 

Në zbatim të këtij urdhri, Departamenti i Administratës Publike njofton pezullimin e të gjitha procedurave të rekrutimit në shërbimin civil deri në një njoftim të dytë.  

DAP po punon për dizenjimin e zgjidhjeve dhe metodave teknologjike për të përshtatur platforma online në funksion të zhvillimit të procedurave të konkurrimit, duke respekuar masat për parandalimin e COVID-19.

* Pas heqjes së masave parandaluese, DAP do të rivendosë në afat shpalljet përkatëse të publikuara dhe do të vijojë normalisht me zhvillimin e procedurave të konkurrimit në shërbimin civil.

 

 

Ju ftojmë të na ndiqni në vijim, e ju rikujtojmë të zbatoni të gjitha këshillat e dhëna nga autoritetet shtetërore për parandalimin e përhapjes së COVID–19.