IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Për herë të parë në Ballkanin Perëndimor, Shkolla Rajonale e Administratës Publike (ReSPA) në bashkëpunim me SIGMA/OECD sollën nismën “Çmimet e Administratës Publike”.

Nëpërmjet kësaj iniciative synohet të vlerësohen përpjekjet e qeverive që promovojnë dhe mbështesin mjetet dhe sistemet inovative, efektive, gjithëpërfshirëse dhe të adaptueshme në administratat publike të Ballkanit Perëndimor, për të përballuar situata të jashtëzakonshme.

Konkursi i jep mundësinë e aplikimit për konkurrim, çdo institucioni publik kombëtar nga Shqipëria, Bosnje/ Hercegovina, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Serbia dhe Kosova.

Afati për të aplikuar ishte data 27 korrik 2020 dhe i gjithë procesi do të vlerësohet nga një juri ndërkombëtare ekspertësh (përfaqësues të ReSPA, SIGMA/OECD ose ekspertë të pavarur)