IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Departamenti i Administratës Publike publikoi në faqen zyrtare dhe rrjetet e tij sociale, një video informuese për ecurinë e projektit IPA 2014 

“Zbatimi i Reformës së Shërbimit Civil në Administratën Publike”, i cili po implementohet në Shqipëri që prej tetorit të vitit 2018.

Qëllimi i videos është informimi për risinë dhe vlerat e këtij projekti, jo vetëm për administratën, por edhe për qytetarët. 

Ndër të tjera në këtë video shpjegohen hapat e ndërmarra nga institucionet e përfshira drejtpërdrejtë në këtë projekt, si dhe puna konkrete që do të realizohet në vijim.