IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Shkolla Rajonale e Administratës Publike (ReSPA) në bashkëpunim me Qeverinë e Kalifornisë do të organizojë online nga data 28 shtator - 2 tetor shkollën sezonale mbi inovacionin e shpejtë. “Transformimi Digjital i Administratës Publike në kohë krize” është tema kryesore mbi të cilën do të trajtohen çështje të ndryshme si komunikimi i krizave, menaxhimi i punës online etj.

Gjatë muajit gusht të interesuarit, nëpunës civilë të vendeve të rajonit patën mundësi të aplikonin për tu bërë pjesë e kësaj shkolle. Profesorë dhe ekspertë të fushës së komunikimit, transformimit digjital dhe inovacionit në administratën publike që do të japin mësim në shkollën sezonale janë: Vladimir Vulic, Tamara Srznetić, Tihana Puzic, Tamara Dimitrijevic, Judy Brown, Dimis Michaelides, Dave Viotti dhe Adrian Ruiz.

Për më tepër informacion vizitoni faqen e ReSPA këtu.