IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

ReSPA organizon online shkollën sezonale për inovacionin e shpejtë

Në datat 28 shtator – 2 tetor, përfaqësues të administratës publike shqiptare, Bosnje Hercegovinës, Malit të Zi, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë morën pjesë në shkollën sezonale “Transformimi Digjital i Administratës Publike në kohë krize”, organizuar nga Shkolla Rajonale e Administratës Publike (ReSPA).

Gjatë pesë ditëve të shkollës, pjesëmarrësit ndanë online eksperiencat për modernizimin dhe përmirësimin e shërbimeve publike në administratat përkatëse, komunikimin e shpejtë të krizave, menaxhimin e punës online etj

Profesorë dhe ekspertë të fushës së komunikimit, transformimit digjital dhe inovacionit në administratën publike diskutuan gjithashtu dhe për planet strategjike në fushën e digjitalizimit për nxitjen e inovacionit dhe ofrimin e shërbimeve digjitale në kohë dhe cilësi gjatë kohës së pandemisë. Për më shumë informacione rreth temave të diskutuara nga ekspertët e huaj, ju ftojmë të klikoni këtu.