IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Nga data 6 deri në 15 janar, Departamenti i Administratës Publike zhvilloi procesin e përzgjedhjes së pozicioneve të lira të punës në administratën publike nga ekselentët e kualifikuar në Thirrjen 2020. Ekselentët e kualifikuar, të renditur sipas pikëve të grumbulluara patën mundësi të bëheshin pjesë e procesit të përzgjedhjes së pozicioneve të ofruara në thirrje.

 

Nga 108 pozicione vakante të kësaj thirrje, u përzgjodhën 92 vende vakante nga ekselentë të cilët nisin rrugëtimin e tyre të ri në administratën shtetërore në muajin shkurt.

 

Ekselentët e punësuar do të përfitojnë përvojë pune 1 vjeçare, ku pas një viti mund të konfirmojnë pozicionet e tyre të punës duke përmbushur kriterin e eksperiencës që kërkohet në fazën e rekrutimit me konkurs.

 

Punësimi i ekselentëve në administratën shtetërore nisi në kuadër të "Paktit për Universitetin".

 

Ndryshe nga herët e tjera, procesi u zgjat në kohë për faktin se u zhvillua në kushtet e masave të sigurisë dhe distancimit social për shkak të pandemisë.

 

 

Suksese të gjithë të rinjve që do të nisin së shpejti rrugëtimin në administratën publike!