IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Të dhurosh gjak ështe një akt i madh human, prandaj dhe stafi i Departamentit të Administratës Publike iu bashkua nismës për dhurimin e gjakut në ndihmë të fëmijëve talasemikë.

Nën sloganin - “Gjaku i sigurt fillon me mua” Kryqi i Kuq Shqiptar, Dega Tiranë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit te Gjakut ishin në datën 13 prill në ambientet e DAP.

Nisur nga situata e pandemisë në vend dhe masat e institucioneve shendetësore, protokolli i dhurimit të gjakut u përshtat duke respektuar distancën 1.5 m mes krevatëve e duke pajisur stafin dhe dhuruesit me maska mbrojtëse.