IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

ReSPA dhe OECD/SIGMA hapën thirrjen për aplikime për nismën “Çmimet e Administratës Publike për Ballkanin Perëndimor”.

Në njoftimin zyrtar, ReSPA fton institucionet e sektorit publik që punojnë me praktika apo iniciativa me fokus ofrimin e shërbimeve për përmirësimin e jetës së qytetarëve të aplikojnë në këtë nismë, brenda datës 15 qershor 2022.

Konkursi i jep mundësinë e aplikimit për konkurrim, çdo institucioni publik kombëtar nga Shqipëria, Bosnje dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Serbia dhe Kosova.

Për më shumë informacione rreth kësaj thirrje kliko këtu: