IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Në datën 12 dhjetor, Departamenti i Administratës Publike së bashku me delegacionin nga Shqipëria, morën pjesë në takimin bilateral për Reformën në Administratën Publike.

Delegacioni i Shqipërisë kryesohej nga kryenegociatorja për Bashkimin Evropian, znj. Majlinda Dhuka, e cila në fjalën e saj shprehu përkushtimin e qeverisë shqiptare për të përmbushur të gjitha detyrimet për integrimin e plotë të vendit në BE.

Në takimin e rëndësishëm në kuadër të integrimit, Shqipëria prezantoi në Bruksel progresin dhe sfidat në përafrimin e agjendës evropiane të gjashtë parimeve të administratës publike: