IDENTIFIKOHU

“Nepunesit Civil” ne kuptim te ketij ligji jane ata nepunes te institucioneve te administrates publike te nivelit qendror apo vendor, te cilet ushtrojne autoritetin publik, ne detyra te natyres drejtuese, organizuese, mbikqyrese apo ekzekutuese, percaktuar sipas nenit 11 te ligjit te Statusit te Nepunesit Civil

Hyr Trajnime Pyetje per Trajnim Regjistrohuni
Regjistrohu/Profil  
Albanian English

Kemi kënaqësinë të njoftojmë hapjen e aplikimeve për Programin e Trajnimit Ekzekutiv në Çështjet Evropiane dhe Ndërkombëtare të organizuar nga prestigjiozja Akademia Diplomatike Vjenë!

Ky program është krijuar posaçërisht për t'ju pajisur me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për një gamë të gjerë temash duke përfshirë #ligjin dhe politikën e BE-së, #diplomacinë ndërkombëtare, #zgjidhjen e konflikteve dhe #aftësitë negociuese.

I udhëhequr nga ekspertë të fushës dhe me një grup të ndryshëm pjesëmarrësish, programi ofron një mundësi unike për të mësuar dhe për t'u lidhur me profesionistë të tjerë nga Evropa Juglindore!!

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të përmirësuar karrierën tuaj dhe për të zhvilluar aftësitë tuaja profesionale në çështjet evropiane dhe ndërkombëtare.

Informacione të detajuara lidhur me programin, kriteret dhe aplikimin online i gjeni  këtu.